СтудентПятница, 26.04.2024, 03:06

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Лучшая система размещения статей

Разделы новостей
Биржа статей [0]
Самые самые новости новости

Мини-чат
200

Наш опрос
Нужно ли проводить независимое тестирование???
Всего ответов: 223

Главная » 2010 » Март » 4 » Жительница Житомирской области «поделилась» марихуаной с милицией
Жительница Житомирской области «поделилась» марихуаной с милицией
10:45
27 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в області упродовж минулої доби, 22 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: шахрайство, 9 крадіжок чужого майна, 2 хуліганства, 3 факти нелегального обігу наркотиків та інші. 33 особи обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій. 1 березня до Овруцького РВ надійшло повідомлення дирекції приватного сільськогосподарського підприємства про те, що в ніч на 27 лютого з приміщення складу, куди злодій проник, зірвавши замки, було викрадено автозапчастини на загальну суму 2 тис. гривень.


Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали трьох непрацюючих жителів с.Покалова, в яких викрадене вилучено.

У Володарськ-Волинському районі крадії, щоб потрапити до складського приміщення підприємства, вибили бетонний блок стіни, минулої доби про це до міліції повідомило керівництво господарства. Нічні візитери викрали запчастини до сільгосптехніки. Сума збитку встановлюється.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей за підозрою у скоєнні злочину затримали 4 жителів с.Добрині, 14, 13, 12 та 9 років. 

1 березня до Корольовського РВ звернулась жителька обласного центру з заявою про те, що з її квартири невідомим викрадено монітор, системний блок та принтер до комп’ютера. Сума збитку становить 5 тис. гривень.

Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого 18-річного житомирянина, який у скоєному зізнався.

26 лютого працівники міліції в ході проведення оперативно-профілактичних заходів у смт.Любарі під час огляду автомобіля "Део", за кермом якого перебувала 36-річна жителька с.Новий Любар, виявили подрібнену рослинну масу зеленого кольору. Відповідно до висновку експертів вилучена речовина є наркотичним засобом - марихуаною вагою майже кілограм, яку жінка зберігала з метою збуту.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 307 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області

berdichev.biz

Просмотров: 1123 | Добавил: sergeykulik | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта
Loading...
    Каталог Ресурсов Интернет Rambler's Top100 Каталог сайтов Всего.RU Каталог сайтов iLinks.RU WOlist.ru - каталог качественных сайтов Рунета МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Каталог ресурсов UPITER Заработай на своем сайте Каталог сайтов :: Развлекательный портал iTotal.RU Все об автомобилях на Территории Авто Я вконтакте

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz